Video niet gespecificeerd. Selecteer er een om weer te geven.

“DIT IS EEN REVOLUTIONAIR ENERGIE-OPWEKKEND GEVELMATERIAAL: SMART, EFFICIËNT EN VISUEEL AANTREKKELIJK”

solar-visual-winner-2019

NIEUWS: SOLAR VISUALS WINT CLEAN ENERGY AWARD

6 MAART 2019 -- Solar Visuals heeft de Clean Challenge Award gewonnen. Solar Visuals werd gekozen als een van de vier winnaars voor beste schone-energieoplossing voor Amsterdam. De wedstrijd werd zes maanden geleden uitgeschreven voor studenten, ontwerpers en denkers van over de hele wereld om te komen met oplossingen voor de energietransitie in vijf grote wereldsteden: Sao Paolo, Mexico-City, Amsterdam, Nairobi en New Delhi.
Van de in totaal 452 inzendingen werden per stad vier winnende ideeën bekroond, waaronder Solar Visuals. De winnaars ontvangen financiële en praktische ondersteuning om hun business verder uit te rollen.

ONZE DROOM: KLIMAATNEUTRAAL IN 2030

Solar Visuals introduceert een nieuw revolutionair gevelmateriaal dat maximale energieopwekking combineert met hoogwaardige esthetische kwaliteit.

Nederland staat de komende decennia voor een grote uitdaging, zoals geformuleerd in het Klimaatakkoord van Parijs: het energie-neutraal maken van de gebouwde omgeving in 2030.

Om dat te bereiken moeten alleen al in Nederland 7 miljoen huizen en 1 miljoen gebouwen verbouwd en gerenoveerd worden om in het eigen energiegebruik te kunnen voorzien. Dit heeft een enorme visuele impact op de gebouwde omgeving die vraagt om nieuwe, building integrated oplossingen.

Alleen dan ontstaan gebouwen en steden die niet alleen slim en efficiënt maar ook visueel aantrekkelijk zijn.

paris-solar

"GEVELS VAN GEBOUWEN BIEDEN ENORME KANSEN VOOR GROOTSCHALIGE, DUURZAME ENERGIEOPWEKKING "

Thijs Sepers - Solar Visuals Business Development.

solar-visuals-building

Ons product: een energieopwekkend gevelmateriaal

De Solar Visuals-panelen zijn zo ontworpen dat ze naadloos in de gevels van gebouwen geïntegreerd kunnen worden.

Het gebruik van geveloppervlakken om energie op te wekken betekent een grote stap voorwaarts ten opzichte van de traditionele zonnepanelen op daken.

Het biedt mogelijkheden om de energie-productie in de gebouwde omgeving aanzienlijk op te schalen.

Zo kunnen we gebouwen op een fraaie manier transformeren van energieslurpers in energie-producerende entiteiten.

"DIT MATERIAAL IS AANTREKKELIJK VOOR ARCHITECTEN, INGENIEURS EN PROJECTONTWIKKELAARS OM HET GEBRUIK VAN ZONNECELLEN OP VEEL GROTERE SCHAAL TOE TE PASSEN "

HOE WERKT HET?

Het Solar Visuals paneel is een combinatie van fotovoltaïsch materiaal waarmee de energie wordt opgewekt en een geïntegreerde fullcolour visual die door de klant zelf kan worden ontworpen.
Alles is mogelijk: een specieke kleur of abstract patroon, de afbeelding van een schilderij of fotoprint.
John van Roosmalen (Research & Technology, Solar Visuals):
“De panelen zijn beschikbaar in meerdere formaten, kleuren en prints.
Daarbij gaan wij steeds op zoek naar een strategische balans tussen maximale energieopwekking en optimale designkwaliteit.”

170928_EUPVSEC_TM_FINAL
solar-brick-wall
brick

Vacature: Marketing & Communications stagiaire, 24 uur/week

Solar Visuals is op zoek naar een enthousiaste Marketing & Communications Specialist (stage voor de duur van 6 maanden) ter ondersteuning van Solar Visuals' business development.
In deze positie ben je verantwoordelijk voor het maken van content voor social media en de website, en voor alle marketing- en PR- uitingen en activiteit rondom Solar Visuals.
De ideale kandidaat heeft een commerciële inslag en zet op basis daarvan de communicatie strategie op voor Solar Visuals als een innovatief product, als merk en als bedrijf. Ook is hij/zij inzetbaar voor de marketing & communicatie voor printspecialist TS Visuals, de mede-eigenaar van Solar Visuals. Solar Visuals en TS Visuals zijn beiden gevestigd in Oudkarspel, Noord-Holland.

Photo: Robert Goddyn
LOGO-ddw

DUTCH SOLAR DESIGN

De Solar Visuals-panelen zijn ontwikkeld door onderzoeksconsortium Dutch Solar Design bestaande uit zes partners: ECN part of TNO, architectenbureau UNStudio/ UNSense, printspecialist TS Visuals, de Design Innovation Group, gevelspecialist Aldowa en de onderzoeksgroep Urban Technology van de Amsterdam University of Applied Sciences (HvA).
De partners hebben hun expertise en kennis op het gebied van innovatie, technologie en design gebundeld om te komen tot zonnepaneel dat hoog rendement combineert met Dutch Design kwaliteit en esthetiek.

De resultaten van het Dutch Solar Design- onderzoek waren afgelopen oktober tentoongesteld op de Dutch Design Week in het Klokgebouw in Eindhoven, tegelijk met de feestelijke lancering van Solar Visuals en een installatie die de grafische kwaliteit van de Solar Visuals panelen weergaf.

solar-visuals-consortiumpartners

CONTACT

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

info@solarvisuals.nl

+31  226 31 20 21

Thijs Sepers, CEO & Business Development
+31 6 53 52 02 77

VOLG ONS